Kontorsflytt

Kontorsflytt i Malmö

Att flytta ett företag eller kontor är ett betydelsefullt affärsprojekt som kräver motsvarande kunskaper och erfarenhet. Därför lönar det sig alltid att anlita ett professionellt flyttföretag med välutbildad personal. Flyttmäster erbjuder komplett flyttservice för ditt företag. Vi åtar oss ett helhetsansvar vid alla typer av företagsflyttar och finns med som stöd genom hela processen. Vi har 40 års erfarenhet från flyttningar av större statliga verk till mindre företag och har den specialkompetens som krävs för att kunna genomföra en avancerad kontors- och företagsflytt smidigt och enkelt.

Vi utför monterings- och demonteringsarbeten av såväl möbler som inredning och vi tar gärna hand om ned- och uppackning av arbetsmaterial, data- och IT-utrustning, arkiv, samt förråd och lagerutrymmen. Vi tillhandahåller flyttkartonger, etiketter, pack- och märkinstruktioner samt ett flyttschema. Kontorsinventarier ni inte längre behöver hjälper vi er med att avveckla på miljövänligt vis via försäljning, bortskänkning och destruktion.

För din trygghet bär alla anställda företagets profilkläder och är försedda med ID-kort.

Som en av landets äldsta flyttfirmor erbjuder vi de mesta tjänster inom flytt. Vår företagsflytt är anpassad för alla typer av verksamheter även kontor. En miljövänlig hantering har gjort oss kvalitets- och miljöcertifierade något vi är otroligt stolta över. Att ta ansvar tycker vi är viktigt för att erbjuda alla kunder säker flytt, allmänna bestämmelser följs till punkt och pricka och vi är givetvis försäkrade enligt krav.

Kontorsflyttning med Flyttmäster

Företag som ska flytta kontor i Malmö är varmt välkomna till oss, vi erbjuder skräddarsydda lösningar som underlättar ett redan krävande projekt. Vi hjälper till med hela flytten från början till slut eller endast delar beroende på vad ni själva vill göra. Tjänsterna är professionella och utbudet är stort för kompletta helhetslösningar. Vid kontorsflyttning erbjuder vi bland annat:

  • Besiktning
  • Packning, demontering
  • Flyttning, transport, lossning
  • Flyttstädning
  • Magasinering
  • Uppackning, möblering

Effektiv flytt med lägre totalkostnad

En välplanerad flyttning bringar många fördelar som förutsättningar för att arbetet ska gå snabbt. Att man direkt kan starta verksamheten igen efter flytten är betydelsefullt, vi minskar risken för produktionsstopp genom att tryggt ta hand om projektet.

När man väljer helhetslösningar från oss ser vi till att sänka totalkostnaden för en rättvis bedömning. Onödiga avgifter och höga kostnader tycker vi inte behövs.

Magasinera i vårt lager

Magasinet är uppvärmt och besitter larm samt kameraövervakning för säkerhetens skull. Inte nog med det, Anticimexskydd förhindrar att skadedjur angriper företagets ägodelar. Magasinet finns till när det sker en förändring som exempelvis en flytt inom verksamheten. Vi lagrar under önskad tidsperiod utan bindningstid för bästa tillgång.

Godset förtecknas och skickas sedan iväg för att emballeras och placeras i särskilda förvaringsboxar, utan risk för att blandas ihop med andra tillhörigheter. Inventarieförteckningen och depositionsavtalet är kvitto på att ni magasinerar hos oss. Vi hjälper naturligtvis till med försäkring om det finns saker som hålls extra kärt. Vår magasinering omfattar:

  • Trygghet
  • Ingen bindningstid
  • Rimliga kostnader

Flyttmästarna med pålitliga tjänster

Vi är ett trettiotalet anställda som jobbar på Flyttmäster. Eftersom vi prioriterar att endast leverera kvalitativa resultat är personalomfattningen mindre men endast av proffsiga medarbetare som besitter lång erfarenhet. Tillsammans kan vi hitta rätt lösningar för just ert företag vare sig omfattande projekt eller inte. Tjänsterna erbjuds med bred omnejd över hela landet och bringar stora möjligheter för kunderna. Vi är ett enkelt och tryggt val under flytt som lämnar kostnadsfria besiktningar och fasta priser på uppdraget. Flytta vart som helst och när som helst med oss.

PRISFÖRFRÅGAN

Information


KontaktuppgifterFrån


Till


Mer info