Privatflytt

Trygg bohagsflytt med oss

Som en av Malmös äldsta flyttfirmor har vi många års erfarenhet av bohagsflytt. Med erfaren och kompetent personal är dina möbler i tryggt förvar under hela transporten.

Vi tar gärna hand om hela flytten med ner- och uppackning samt demontering och montering av möbler, arkiv och hyllor. Men som kund väljer du själv i vilken omfattning du vill nyttja våra tjänster. Vi erbjuder kostnadsfri besiktning för alla typer av uppdrag.

Fullständig försäkring bidrar med ett tryggt val

Vi besitter alla nödvändiga försäkringar som krävs vid en flytt. Att anlita en icke behörig flyttfirma innebär risker om en olycka skulle inträffa, man får då inte ut någon ersättning på skadade ägodelar. Vi gör flytten säker och med viktiga certifieringar är transporten professionell hela vägen från den gamla adressen till den nya.

Bohagsflytt i Malmö

När man anlitar oss för bohagsflytt kan man vara säker på att investeringen gått till proffsiga tjänster. Med noggrann planering och erfaren personal minskas risken för komplikationer som att någonting försvinner. Våra flyttjänster passar alla och utbudet är stort för möjligheten till helhetslösningar alltid ska finnas. Vid bohagsflytt erbjuds våra kunder:

  • Packning & demontering
  • Flytt, transportering & lossning
  • Flyttstädning
  • Magasinering & möblering

Effektiv flytt och lägre totalkostnad

När man anlitar en flyttfirma som oss får man ta del av många fördelar. Vår förutsättning är att arbetet går snabbt så man direkt kan återgå till vardagen igen. Med effektivt arbete minskar vi dessutom kostnaden och servar er på bästa sätt.

Vid helhetslösningar ser vi till att anpassa projektet för en korrekt hantering av bohaget. Onödiga avgifter och dyra omkostnader har slopats, det finns endast bra priser på våra tjänster så alla ska ha tillgång till professionell flytthjälp.

Att magasinera med Flyttmäster

Vårt lager är uppvärmt och utrustat med larm samt kameraövervakning för en trygg förvaring dygnet runt. Vi har dessutom Anticimexskydd som förhindrar att skadedjur kommer åt tillhörigheterna. Magasineringen sker under önskad tidsperiod som kan vara bra när en förändring sker inom hushållet, exempelvis flytt.

Godset erhåller en inventarieförteckning samt ett depositionsavtal som är kvitto på att ni magasinerar hos oss. Givetvis hjälper vi till med försäkring om det förekommer ägodelar som hålls extra kärt. När allt sedan är klart skickas godset iväg för att emballeras samt placeras i specifika förvaringsboxar, det undviker att något kommer bort eller blandas ihop med andra tillhörigheter. Med vår magasinering får du:

  • Trygg förvaring
  • Rimliga kostnader
  • Ingen bindningstid

Flyttmästare med pålitliga tjänster

På Flyttmäster arbetar ett trettiotal anställda med lång erfarenhet för optimal flytt. Med hänsyn för att vi endast vill leverera professionella tjänster håller vi låg personalomsättning men anställer endast proffsiga medarbetare. Tjänsterna erbjuds med bred omnejd för att bidra med stora möjligheter för våra kunder. Med oss kan man flytta vart som helst och när som helst, utan problem.

PRISFÖRFRÅGAN

Information


KontaktuppgifterFrån


Till


Information om flytt


Mer info