Flyttfirma Lund

En etablerad flyttfirma

Det är inte många flyttfirmor som erbjuder samma professionella tjänster som vi på Flyttmäster gör. Med kompetent personal som är vana att arbeta i team fixar vi adressbytet vare sig omfattningen är stor eller liten. Kunder har sedan länge varit nöjda med oss, faktum är att vi har erfarenhet sedan 40 år tillbaka och klassas som en av de äldsta flyttfirmorna i landet.

Användarvänlig besiktning och fullständiga försäkringar

Kostnadsfria besiktningar och fasta priser på anbudet bidrar med att våra kunder redan i förväg är medvetna om hur mycket flyttningen kommer kräva. Självklart besitter vi också alla nödvändiga försäkringar och certifikat för att säkert genomföra transporten till nästa adress. Vi ger helhetslösningar anpassade efter befintliga behov för företag och privatpersoner i Lund.

Företagsflytt för alla verksamheter

Anlitar ni oss för företagsflytt erbjuder vi kostnadsfri besiktning så vi enkelt kan sammanställa ett fast pris och en flyttning som passar samtliga medarbetare på firman. Vi har tjänster som passar de flesta helhetslösningar där tillgång för demontering/montering, packning, flyttstädning, möblering och mycket mer finns. När kunden berättat vad som ska göras så fixar vi resten.

Alla företag kan anlita flytt från oss vare sig verksamheten specialiserat sig på produktion eller handel. Genom noggrann planering och erfarna medarbetare minskar vi risken för komplikationer som produktionsbortfall. Det är annars vanligt förekommande vid exempelvis kontorsflytt. Möblemang och kontorsmaterial lastas tryggt innan i kör iväg till de nya lokalerna, vi lossar och lastar sedan in allt utan att glömma eller missa något.

Bohagsflytt för alla bostäder

Många väljer att någon gång byta adress och påbörja ett nytt kapitel i livet. Vi besitter många års erfarenhet av privatflytt och erhåller endast kompetenta chaufförer som ser till att bohaget är i tryggt förvar under transporten. Som kund väljer man omfattning helt själv för bästa möjliga förutsättning att anpassa flyttjänsterna efter egen omfattning. Givetvis bidrar vi med rådgivning om det förekommer oklarheter eller frågor under processen. Vi kan hjälpa till med följande under bohagsflytten:

  • Nedpackning, demontering
  • Flyttning, lastning och transport
  • Lossning
  • Uppackning och möblering (ex. Uppsättning av tavlor och gardiner)
  • Delflytt, vi fixar delar av flytten och resten sköter kunden på egen hand.

Vi är Flyttmäster i Lund

Tillsammans utgör vi flyttmästarna med trettiotalet anställda och lång yrkeserfarenhet inom branschen. Vi är övertygade om att hitta passande lösningar för varje kund oavsett vilka tjänster som efterfrågas eller upplägg som önskas. Våra bilar kör med stor omnejd så möjligheten ska finnas att vart som helst och när som helst utan problem. Vi har rimliga kostnader till fasta priser som passar alla såväl företag som privatpersoner. Få flyttfirmor kan erbjuda liknande service som oss.