Magasinering i Malmö

Magasinera med oss

Behöver du extra utrymme, då är våra magasin och lager med värme, larm, kameraövervakning och Anticimexskydd; trygga förvaringslösningar. När det sker förändringar i boende eller lokaliteter kan det uppstå behov av extra plats under kortare eller längre tid. På Flyttmäster erbjuder vi trygg magasinering till en rimlig kostnad

Ditt gods förs upp på en inventarieförteckning, emballeras och placeras i särskilda magasinsboxar. Det betyder att dina tillhörigheter inte blandas/förväxlas med någon annans. Inventarieförteckningen är tillsammans med ett depositionsavtal ditt kvitto på din magasinering.

Det är inte alltid man i förväg vet hur länge man har för avsikt att magasinera sina saker, därför har vi ingen bindningstid.

Vi hjälper dig naturligtvis också med försäkring.

Ska du flytta, men behöver magasinera under tiden? Då gäller det att använda säker lagring för att garanterat återfå tillhörigheter i samma skick som de lämnades. Vi på Flyttmäster besitter lång erfarenhet inom flytt och allt som det omfattar.

Skickliga yrkesmän och försäkringar kring samtliga tjänster

Våra medarbetare är skickliga med lång erfarenhet och självklart innehar vi de försäkringar som krävs så alla kan känna trygghet i våra tjänster. Rimliga kostnader utan bindningstid underlättar om det önskas en välförtjänt paus eller nycklarna till fastigheten inte kommit ännu. Såväl företag som privatpersoner är välkomna till oss och vi erbjuder helhetslösningar anpassade för dig eftersom vi känner till det omfattande arbetet en flytt kan innebära.

Ett snyggt och tryggt lager

När du behöver ett extra utrymme har vi magasin utrustat med värme, larm och kameraövervakning för optimal lagring. Förvaringslösningarna är väl genomtänkta för att varken riskera skada eller borttappade tillhörigheter bland våra kunder.

När det sker en förändring i bohaget eller på arbetsplatsen såsom adressbyte exempelvis kan säker lagring och transport vara mycket tacksamt. Behov av större plats under längre eller kortare tid finns möjliga hos oss men du behöver inte veta under hur lång tid eftersom vi skippat bindningstiden. Att inte i förväg behöva sitta kunskap om hur länge man behöver förvara minskar onödig stress och ger dig tid att tänka på annat en stund. Vi förvarar allt från kontorsmaterial till privat möblemang för privatpersoner och företag.

Flytt i Malmö

Priserna vi erbjuder är rimliga för att alla ska ha råd att förvara sina tillhörigheter vid behov. Magasineringen är trygg men önskar ni ändå att vara på den säkra sidan har vi försäkringar som täcker eventuell försummelse.

Det finns olika anledningar till varför man söker sig till oss men egentligen struntar vi i varför. Största prioritering är att ni som kund ska ha tillgång för professionellt lager samt möjlighet att nyttja andra tjänster på samma gång, för helhetslösningar och bättre totalkostnader. Vi är anpassningsbara och tar hänsyn till alla förutsättningar.

Inte som andra flyttfirmor

Vi är en av de äldsta flyttfirmorna i Malmö med lång erfarenhet av såväl bohagsflytt som kontors- och företagsflytt. Genom våra tjänster får du som kund enkel och trygg flytt med fasta priser och kostnadsfria besiktningar. Vi har ett trettiotal medarbetare som alla besitter bra utbildning och vilja för ständig utveckling, det bidrar med kvalitativ flytt från vår sida.

Kunden är alltid viktigast för oss och genom att hålla låg personalomsättning med lång erfarenhet är vi gemensamt övertygande om att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Om du vill magasinera bohag eller kontor tveka då inte att höra av till vår flyttfirma för professionell service.

Prisexempel

1 m3: 62,50:- inkl. moms (50:- exkl. moms)

6 m3: 375:- inkl. moms (300:- exkl. moms)

12 m3: 750 inkl. moms (600:- exkl. moms)

PRISFÖRFRÅGAN

Information

Kontakt

Mer info